De workshop voor ouderen was een succes!

De workshop voor ouderen was een succes!

De opkomst is groot, eigenlijk te groot voor de ruimte bij Beytna. Maar door extra stoelen te halen uit de deel van de Wijkboerderij Nieuwland en de stoelen om-en-om voor en achter te plaatsen lukt het toch om iedereen een plek in de kring te geven. Het is een mooie groep dames, de jongste deelneemster is 49 en de oudste 86.

Al bij de eerste houding is het muisstil. Iedereen is naar binnen gekeerd. De sfeer is sereen. Herhaling van de beweging op basis van de adem en respect voor wat het lichaam op dit moment kan, verrast menigeen. Als laatste houding van de workshop volgt de ontspanning. Sommige gaan zelfs op de grond liggen. Aan het einde van de workshop zie ik veel blije en tevreden gezichten. Onder het genot van een kop thee wordt er nog gezellig gekletst bij Beytna aan tafel. Gul, dank voor het beschikbaar stellen van de ruimte en de fijne samenwerking!

Dit succes vraagt om een vervolg. Er komt een vaste les stoelyoga op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Om dit te kunnen doen ben ik druk op zoek naar lichte, stevige, stapelbare stoelen met een rechte rugleuning. Als die er zijn dan wordt het huidige rooster aangepast en kan de yoga voor ouderen van start.

Wil je straks meedoen meld je nu alvast aan op

carolienyoga@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.