Over mij

Over mij

Waar ik vandaan kom

Hallo, mijn naam is Carolien Groenewegen. Als dochter van een plantenkweker zit het hard werken in mijn bloed. Van mijn moeder heb ik het plezier in het leren meegekregen. Bijna mijn hele leven ben ik naast een fulltime baan al aan het leren, van de opleiding drogist tot Schoevers directiesecretaresse, van scrum master tot yogadocente. Leren is groeien en bezig zijn met groei maakt mij gelukkig. Zelfs tijdens een lange periode van mantelzorg ben ik blijven leren. Trots dat ik in deze periode toch mijn propedeuse MER heb mogen halen. Ik ben aan bodybalance gaan doen en daarna kwam yoga erbij. Yoga heeft geholpen de keuze te kunnen maken voor mijzelf en mijn eigen gezondheid.

opleiding tot yogadocente

Uiteindelijk heb ik besloten om weer in mijzelf te investeren en de opleiding tot yogadocent te gaan volgen. Op aanraden van mijn eigen yogadocent heb ik gekozen voor Saswitha Opleiding Voor Yoga en Wijsbegeerte  in Bilthoven. Saswitha is de oudste yogadocentenopleiding van Nederland en tevens de grootste van alle yogaopleidingen die erkend zijn door de VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland).

Kansen

In het begin van de opleiding heb ik bij Theo Meijer Sport in Leusden de kans gekregen ervaring op te bouwen, eerst als invalkracht later met een eigen les voor een bedrijfsgroep. Ik dank Theo voor deze prachtige kans!

Het is veel te leuk om te leren, dus ik ga nog even door. Momenteel ben ik bezig met de module yoga voor kinderen. Terug naar het kind zijn: superleuk! Een mooie module waar je fantasie wordt geprikkeld en we maken mooie opdrachten voor geweldige kinderyogalessen. Ik wordt er al helemaal enthousiast van om dit straks door te mogen geven!

Iedere les blijkt keer op keer een prachtig cadeau. De yoga is steeds meer geïntegreerd in mijn dagelijks leven. Het brengt mij rust, tevredenheid, liefde en geluk. Geweldig als ik dit cadeau mag doorgeven!

Sinds oktober 2019 heb ik, naast mijn reguliere baan, mijn eigen bedrijf: Yogastudio Sanchara in Amersfoort.